2018. decemberében galériánk a 21 éve alakult Csillaghegyi Foltvarró Csoport country stílusban varrt gyönyörű munkáit mutatta be a gyerekeknek. A kiállított darabok mind egyediek. A téma közös, de a foltvarrott munkák alkotóik egyéniségét tükrözik.

Kiállítók:

Szabó Irén
Steigerwald Éva
Budai Éva
Domak Judit
Honti Mária
Szalavári Betti
Novák Marika
Jóföldiné Fejes Edit
Szakály Anna

Munkáikat itt tekinthetik meg.

A magyar kultúra napját 1989 óta ünnepeljük és mint minden évben, most is egy lenyűgöző előadást láthattunk iskolánk diákjaitól.

A műsort köszönjük az 5.b osztálynak, a felkészítést pedig Láng Rita tanárnőnek!

Iskolánk 5.b osztályos diákjai karácsonyi műsorral örvendeztették meg a Lánchíd Kör tagjait. Régóta minket hívnak meg hagyományos Luca napi ünnepségükre. Köszönjük az 5.b osztály lelkes hozzáállását és színvonalas előadását, valamint az énekkar közreműködését Huszta Renáta tanárnő támogatásával.

Intézményünkbe 2018. december 1-jén vendégek érkeztek. A szülők és a meghívott szervezetek segítségével tanulóink több szakmával is megismerkedhettek.

A pályaorientációs nap keretein belül a nyolcadik osztály a Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégiumban tett látogatást, Imrei Boglárka (ötvös iparművész) vezetésével. Bejárták az épületet a pincétől a padlásig, és megismerkedtek a különböző szakmai műhelyekkel, érdekességekkel. Végül az ötvösműhelyben Szilos András (formatervező, ötvös iparművész) segítségével az eszközökkel is tehettek egy próbát.

Köszönjük vendégeink előadásait!